Service Hotline
+86-755-86524100
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

LCD različica IPhone je pričakovati, da bo 200 dolarjev cenejši od OLED verzije

Plamen izložba Technology Co, Ltd | Updated: May 02, 2018

Pred nekaj dnevi je investicijska družba Rosenblatt Securities objavila poročilo dobavne verige. Poročilo kaže, da bo naslednja generacija iPhona Apple začela množično proizvodnjo v avgustu. Pričakuje se, da bo Apple ponudil LCD različico modela po ceni, ki je približno 200 USD nižja od cene modela OLED, ki je trenutno na voljo hkrati.

Rosenblatt analitik Jun Zhang napoveduje, da bo Apple jeseni sprožil tri nove iPhones. Vključit bo dve različici OLED, 5,8-palčni in 6,5-palčni zaslon ter 6,1-palčni LCD zaslon. Glede na izhod, bo LCD različica dosegla 60 milijonov enot, z več kot 50 milijoni skupnih različic OLED. V različici OLED so 5,8-palčni modeli proizvedli približno 28 milijonov in 6,5-palčni model je bil približno 22 milijonov.

Zdi se, da to poročilo o analizi dobavne verige trenutno sovpada z mnenji drugih analitikov o novem Appleovem iPhone-ju, toda v proizvodni napovedi se le malo razlikuje.

Poročilo je tudi poudarilo, da "je postavitev modelov LCD v bolj aktivnem položaju in bo v obsegu 799 ameriških dolarjev." Ta cena bo pripomogla k promociji velikega števila uporabnikov iPhone 6 in iPhone 6 za nadgradnjo na "iPhone 8S." Tip kode se imenuje Jaguar Jaguar).

Vendar analiza KGI analitikov Guo Mingyi je nekoliko drugačna. Nedavno je izjavil, da ima ta 6,1-palčni LCD nižja cena, od 550 do 650 dolarjev, cena pa je od 700 do 800 evrov. Modeli lahko zagotovijo reže za dvojno kartico SIM in podpora eSIM ni potrebna.

V vsakem primeru bodo LCD modeli skoraj 200 dolarjev dražji od modelov OLED. Analitik Jun Zhang je dejal, da je padec 200 dolarjev dejansko posledica nizov znižanj stroškov. Zamenjava OLED-a v LCD-jeh je prihranila 50 ameriških dolarjev, materiali srednjega okvirja pa so zapustili tudi približno 20 ameriških dolarjev. Vključujejo tudi modele brezžičnih komunikacij in zadnje stene. Zmanjšanje stroškov za različne sestavne dele, kot so kamere in senzorji, občutljivi na pritisk.

Analitik je tudi izjavil, da modeli LCD še vedno ohranjajo zasnovo žlebov, vendar imajo lahko majhen rob na dnu. Še ni jasno, zakaj je to tako, vendar glede na letošnje veliko število LCD zaslonov Hai-zaslon. Zasnova ni težko najti, ta vrsta stroja še vedno ima "brado", je predvsem posledica omejitev tehnologije LCD-plošče, da bi poenostavili proizvodnjo in zmanjšali stroške, je težko narediti spodnje priključne komponente, kot je iPhone X je narejen iz prilagodljivega, upogljivega oblikovanja.

Kar se tiče ostalih dveh modelov OLED, analitiki pravijo, da najnovejši 5,8-palčni model OLED "Porsche" očitno ne bo imel preveč "pomembnih sprememb v načrtu" v primerjavi z obstoječim iPhone X.

Večji modeli s 6,5-palčnim zaslonom OLED "Rolls-Royce" bodo bolj cenjeni in ponujajo nekaj nenavadnih funkcij, kot je podpora za "iPen", ki so lahko podobna ali se nanašajo na orodja, kot je Apple Pencil, ampak kot iPad. ne vključite v polje iPhone.

Analitiki menijo, da bodo največji modeli zaslona OLED iPhone dali tudi dvojne modele s karticami SIM, ki podpirajo dual SIM dvojno pripravljenost in ta funkcija bo pomagala pritegniti regionalne trge, kot je Kitajska, zaradi uporabe dvojnih kartic SIM v azijsko-pacifiški regiji. Zelo priljubljen.

Poleg tega bo Appleova nova generacija iPhonov izboljšala tudi tehnologijo 3D zaznavanja osebne izkaznice. Druga generacija 3D-senzorskih modulov bo porabila manj energije in odprla tudi nove funkcije aplikacije. Pred tem so poročali, da je to predvsem posledica dobavitelja Lumentum, ki Appleu zagotavlja učinkovitejši modul VCSEL.

To poročilo navaja tudi eno izmed zadnjih možnih izboljšav. Analitiki verjamejo, da bo novi iPhone izboljšal vodotesnost. Sedanji iPhone X, iPhone 8 in iPhone 8 Plus so ocenjeni z IP67 in lahko prenesejo 30-minutno potopitev v 1 meter vode, vendar naj bi nova generacija jabolk povečala sprejemljivo globino vode na 10 metrov.


EBA7C0DFB5467E7367B565F25AD10652B0637DAA_size152_w642_h410.jpg

Povpraševanje
Send
Kontakt
Naslov: 5. tla, HSAE Tech stavbe, Hi-Tech Park, Nanshan Shenzhen, 518057, Kitajska
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošta: info@blazedisplay.com
Plamen izložba Technology Co, Ltd